Britney Spearsin nuorin poika täyttää 18 vuotta – valtavat elatusmaksut päättyvät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spearsillä on jo vuosien ajan ollut melko etäiset ja viileät välit hänen lastensa kanssa. Tällä hetkellä Britney Spearsin ja Kevin Federlinen pojat asuvat Havaijilla yhdessä isänsä kanssa ja yhteydenpito äitiin on ollut paria puhelua lukuunottamatta olematonta.

Britney Spearsin elatusmaksut hänen ex-miehelleen Kevin Federlinelle ovat nyt tulossa päätökseen, kun heidän nuorin poikansa Jayden James täyttää pian 18 vuotta. Poptähti on vuosien ajan maksanut Federlinelle Entertainment Tonight -uutisen mukaan noin viiden miljoonan dollarin edestä elatusmaksuja heidän kahden yhteisen poikansa, Jaydenin ja Sean Prestonin, huoltajuuden aikana.

Spears ja Federline erosivat vuonna 2007 ja Federline on sen jälkeen pitänyt päävastuun heidän poikiensa kasvatuksesta. Elatusmaksut ovat olleet merkittävä osa Federlinen tuloja, ja ne ovat kattaneet lasten elinkustannuksia. Nyt Jayden on saavuttamassa täysi-ikäisyyden ja Spearsin lakisääteinen velvollisuus maksaa elatusmaksuja päättyy.

Tämä elatusmaksujen loppuminen merkitsee uutta vaihetta Spearsin elämässä. Ero oikeudellisista ja taloudellisista velvoitteista voi antaa hänelle lisää vapautta ja mahdollisuuksia keskittyä omaan elämäänsä ja hyvinvointiinsa, erityisesti hänen äskettäisen holhoussopimuksen päättymisen jälkeen.