Kim Kardashianin rintavako varasti huomion somessa – lähikuvassa tietenkin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian rakastaa muotia, ja miljoonat naisen fanit seuraavatkin kiinnostuneina aina sitä mitä tähdellä on yllään. Taannoin Kardashian ihastutti hyväntekeväisyysgaalassa asulla, joka näytti siltä kuin valkoinen muovi olisi sulanut hänen ylleen.

Tällä kertaa Kim Kardashian esittelee hänen 360 miljoonalle seuraajalleen mustaa nahkaista asua. Tähti on ottanut peilin kautta itsestään kuvan, jossa hänen yllään nähdään mustat nahkahousut. Asun keskipisteenä on kuitenkin musta nahkainen korsettiyläosa, jonka keskellä oleva nyöritys paljastaa naisen rintojen välin ja vatsan.

Kim Kardashianin tämänhetkinen kommenttikenttä näyttää sosiaalisessa mediassa hyvin erikoiselta. Kommentoijat ovat vakuuttuneita siitä, että Kim Kardashian on ollut sekaantunut Diddy Combsin juhliin, joissa väitteiden mukaan on huumattu henkilöitä ja käytetty hyväksi.

Hiphop-moguli Sean ”Diddy” Combs pidätettiin viikko sitten. Combsille luettiin raskaat syytteet, jotka koskevat ihmiskauppaa, paritusta ja kiristystä. Tuomari määräsi miehen vankilaan odottamaan oikeudenkäyntiä. Combsin asianajaja yritti saada tähden vapaaksi 50 miljoonan dollarin takuusummaa vastaan, mutta se ei onnistunut.