Marika Fingerroos uhkeana alusvaatteissa – sitten onkin luvassa aivan muuta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina lähinnä kohujulkisuuden keskiössä viihdelehtien sivuilla paistatellut Marika Fingerroos on sittemmin jättänyt pintajulkisuuden taakseen, mutta on edelleen varsin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Hänen kurvikas vartalonsa vetää edelleen seuraajia puoleensa vielä vuosikymmenten jälkeen.

Nyt Marika on julkaissut päivityksen, jossa hänet nähdään poseeraamassa valkoisissa alusvaatteissa kuin tiiserinä tulevasta, ja hetkeä myöhemmin hän onkin jo jälkikasvunsa kanssa metsäretkellä.

– Äideistä on moneksi, ei se sanonta turhaa ole. Ensimmäinen yhden yön patikointi reissu 8 -vuotiaan poikani kanssa, voi sitä innon, jännän ja aidon ilon määrää reissun aikana. Hienosti hän jaksoi kävellä haastavassakin maastossa yhden päivän aikana 7,6km. Itseä kyl puhallutti, viikon aikana käyty laivareissu. No perille päästiin, Marika Fingerroos kertoo.

– Mahtava reissu, iso suositus kaikille, jotka vähänkään halajaa luonnon keskelle. Lapsille ja aikuisille ikimuistoisia kokemuksia ja mikä parasta, kun kaikki muut häiriötekijät ovat poissa, olet aidosti läsnä sun läheisillesi, Marika lopetti päivityksensä.