Doja Cat tyrmää kihlaushuhut – väittää sormuksen olevan vain koru

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Doja Cat on vastannut viimeaikaisiin huhuihin, joiden mukaan hän olisi kihloissa Stranger Things -näyttelijä Joseph Quinnin kanssa. Kihlausväitteet alkoivat levitä, kun laulaja esiintyi Las Vegasissa iHeartRadio Music Festival -tapahtumassa ja esitteli näyttävää sormusta, joka kimalteli naisen vasemman käden nimettömässä.

Esiintymisen jälkeen monet uskoivat artistin sormuksen olevan kihlasormus. Doja Cat kuitenkin kiisti nämä huhut pian sen jälkeen sosiaalisessa mediassa jakamassaan viestissä, joka on People-sivuston mukaan sittemmin poistettu.

Laulaja kertoi kyseessä olevan vain koru, ja kihlauspuheet olivat perusteettomia. Huhut saivat kuitenkin lisää pontta, kun Doja Cat ja Quinn nähtiin elokuussa pitämässä toisiaan kädestä kiinni Lontoossa. Tämä julkinen esiintyminen herätti kiinnostusta heidän mahdollisesta suhteestaan, vaikka kumpikaan ei ole virallisesti kommentoinut asiaa.

Doja Cat on aiemminkin joutunut kommentoimaan Quinnin kanssa liitettyjä juoruja, sillä näyttelijä Noah Schnapp paljasti laulajan kiinnostuksen Quinnia kohtaan vuonna 2022. Vaikka Doja Cat on avautunut rakkauselämästään julkisesti, hän painotti olevansa tällä hetkellä sitoutuneessa parisuhteessa.