Sean ”Diddy” Combsin lapset kiistävät rajut huhut perheestään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sean Diddy Combsin ja Kim Porterin lapset ovat julkisesti kumonneet huhut, joiden mukaan heidän äitinsä olisi kirjoittanut muistelmateoksen ennen kuolemaansa vuonna 2018. Nelikko, Quincy, Christian, Jessie ja D’Lila, julkaisi yhteisen lausunnon, jossa he painottivat, että väitteet kirjan olemassaolosta eivät pidä paikkaansa.

Lapset ovat kertoneet People-sivuston mukaan, että Kim Porter ei kirjoittanut minkäänlaista muistelmaa ja jokainen, joka väittää toisin, vääristelee totuutta. Lapset ovat myös kertoneet kuinka heidän elämänsä muuttui täysin, kun he menettivät äitinsä lobaaripneumonialle.

Lapset ovat pyytäneet myös yleisöltä kunnioitusta suruprosessiaan kohtaan ja kehottivat ihmisiä muistamaan heidän äitinsä kauniina, vahvana ja rakastavana ihmisenä, eikä levittämään valheellisia salaliittoteorioita hänen kuolemastaan.

Myös Combsin lakitiimi kiisti jyrkästi väitteet äskettäin julkaistusta kirjasta, jonka kerrottii paljastavan hyvin häiritseviä yksityiskohtia Porterin ja Combsin suhteesta. Combsin lakimies kutsui teosta valheelliseksi ja loukkaavaksi, ja painotti sen olevan häikäilemätön yritys hyötyä tragediasta.

Combsille luettiin taannoin raskaat syytteet, jotka koskevat ihmiskauppaa, paritusta ja kiristystä. Tuomari määräsi miehen vankilaan odottamaan oikeudenkäyntiä. Combsin asianajaja yritti saada tähden vapaaksi 50 miljoonan dollarin takuusummaa vastaan, mutta se ei onnistunut. Tällä hetkellä tähti on vangittuna Metropolitan Detention Center -vankilaan.