Adam Brody antoi neuvoja toimivaan avioliittoon: ”Valitse joku hyvä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähdet Adam Brody ja Leighton Meester ovat yksi Hollywoodin kestävimmistä pareista, ja heidän suhteensa salaisuus on ilmeisesti hyvin yksinkertainen: valitse hyvä kumppani. Näin Adam Brody kommentoi ainakin TODAY with Hoda & Jenna -televisiohaastattelussa.

Adam Brody tunnetaan parhaiten hänen roolistaan O.C.-sarjassa. Tällä hetkellä hän kuitenkin tekee promootiota uudelle Netflix-sarjalle, Nobody Wants This, jossa hän näyttelee Kristen Bellin kanssa. Haastattelun aikana mies kertoi Hodalle ja Jennalle myös hänen suhteestaan kuuluisan vaimon kanssa.

Adam Brody ja Leighton Meester ovat olleet naimisissa kymmenen vuotta ja heillä on kaksi lasta yhdessä. Vaikka Brody on tällä hetkellä kiireinen työelämässä, hän ja Meester jakavat kotona tasapuolisesti vastuun vanhemmuudesta. Pari uskoo tasapainoiseen kasvatusmalliin, jossa he eivät ole liian tiukkoja mutta pitävät huolta lastensa turvallisuudesta.

Adam Brody kertoi toimivan ja pitkän avioliiton salaisuuden piilevän siinä, että valitsee itselleen hyvän ja ihanan kumppanin. ”Ole onnellinen ja rakastunut johonkin mahtavaan ihmiseen ja sen jälkeen muista kuunnella heitä”, Brody neuvoo.