Hayden Panettieren haastattelu hämmensi faneja – onko hänellä kaikki kunnossa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hayden Panettiere teki juuri People-lehden kanssa haastattelun, jossa hän kertoi hyvin vakavista ja raskaista aiheista kuten pikkuveljensä äkillisestä kuolemasta. Haastattelussa nainen puhui hitaasti ja monien mielestä takelteli sanoissaan, mikä sai aikaan huolta tähden hyvinvoinnista.

Sosiaalisessa mediassa alettiin spekuloimaan sitä oliko nainen päihteiden tai lääkkeiden vaikutuksen alaisena, koska hän ei vaikuttanut olevan oma itsensä. Ihmisten kommentit saivat Panettieren nyt puolustautumaan Instagramissa, jossa hän selvensi haastattelun taustoja.

Näyttelijän mukaan hän ei ollut nukkunut kahteen päivään, koska hänen koiransa oli toipumassa hätäleikkauksesta, mikä vaikutti hänen jaksamiseensa. Panettiere kertoi, että haastattelu myös nauhoitettiin pitkän kuvauspäivän jälkeen. Hänen edustajansa päätti keskeyttää haastattelun, koska alkoi olemaan melko ilmeistä, että näyttelijä oli uupunut.

Haastattelua oli yritetty siirtää seuraavalle päivälle, mutta toimittaja oli vakuuttanut, että haastattelu meni hyvin ja siitä välittyi sydämellisyys ja aitous. Videolta näkyi kuitenkin myös faneille, että tähti ei ollut täysin kunnossa, mikä harmittaa Hayden Panettierea näin jälkeenpäin.

Hayden Panettiere halusi kiitti fanejaan, jotka olivat asettuneet hänen puolelleen. Näyttelijä myös korosti julkaisussaan, että hänen lääkityksensä on yksityinen asia, ja muistutti seuraajiaan sosiaalisen median myrkyllisyydestä ja sen vaikutuksista mielenterveyteen.