Jälleen uusi uhri astui esiin: ”Diddy raiskasi minut”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muusikko Sean ’Diddy’ Combsin maine on ryvettynyt raiskausskandaalissa, jossa lukuisat naiset ovat kertoneet miehen joko raiskanneen tai harjoittaneen seksuaalista hyväksikäyttöä. Seksuaalirikosten lisäksi Diddya on syytetty seksikaupasta.

Nyt esiin on astunut jälleen uusi uhri, Thalia Graves. Graves haastoi Sean ”Diddy” Combsin oikeuteen väittäen, että musiikkimoguli ja hänen turvapäällikkönsä raiskasivat hänet ja nauhoittivat tekonsa videolle. Rikos tapahtui Diddyn äänitysstudiossa vuonna 2001 New Yorkissa.

Thalia Graves kertoo olleensa teon aikaan 25-vuotias ja seurustellut Combsille työskennellyt johtajan kanssa kesällä 2001. Combs ja Joseph Sherman houkuttelivat hänet tapaamiseen Bad Boy Recording Studiolle. Hän sanoi, että he nousivat katumaasturiin ja ajon aikana antoivat hänelle juoman, jossa oli naisen mukaan todennäköisesti huumeita.

Kanteen mukaan Graves menetti tajuntansa ja heräsi sidottuna Combsin toimiston oleskelutilasta. Miehet raiskasivat ja pahoinpitelivät hänet. Nainen kertoo kärsineensä henkisistä ja fyysisistä traumoista siitä lähtien.

Combs on vangittuna ilman takuita New Yorkissa liittovaltion syytteiden perusteella. Häen on väitetty johtaneen laajaa verkostoa, joka on edesauttanut seksuaalirikoksia ja syyllistynyt väkivaltaisiin tekoihin. Ryhmä on kiristänyt ihmisiä vaikenemaan, Associated Press uutisoi.