Nick Carter antoi tarjoilijalle elämänsä tilaisuuden – kutsui lämppäriksi konserttiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nick Carter aloitti uusimman #WhoIAmTour -nimeä kantavan soolokiertueensa Clevelandissa syyskuun 24. päivä. Hän teki yllättävän löydön heti ensimmäisen esityksensä aattona. Backstreet Boys -tähti tapasi kahvilassa työntekijän nimeltä Jordan Tellez, joka työskenteli baristana, mutta oli samalla myös esiintyvä artisti.

Keskusteltuaan Tellezin kanssa Carter päätti pyytää häntä osallistumaan hänen #WhoIAmNewArtist-hakuunsa ja avamaan illan konsertin. Carter jakoi hetken Instagram-videollaan ja kehui Telleziä niin musiikillisten lahjojen, persoonan kuin työmoraalinsakin puolesta. Tellez oli soittanut Carterille Daily Mail -uutisen mukaan hänen kappaleensa 93 Degrees, joka oli saanut välittömästi tähdeltä hyväksynnän.

Alun perin Michiganista kotoisin oleva muusikko Jordan Tellez on asunut Clevelandin alueella viisi vuotta, ja hänen musiikkiaan inspiroi muun muassa The Chainsmokers. Nick Carter oli niin vaikuttunut tarjoilijasta artistina, että lopulta Tellez sai esittää yhden kappaleen sijaan kaksi biisiään Carterin keikan lämppärinä MGM Northfield Parkissa.