Taylor Swiftistä mallia – näin puet ylipolven saapikkaat syksyn trendissä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Viihdelehdet ovat esitelleet viime aikoina laulaja Taylor Swiftin tyyliä, jossa hän pukeutuu ylipolven saapikkaisiin ruudullisen minihameen kanssa. Hän pukeutui urheilupelin katsomossa ylipolven saapikkaisiin farkkujen kanssa. Hän pukeutui ylipolven saapikkaisiin myös gaalavieraana shortsien kanssa. Tyylivalinnat kaikuvat 90-luvun puoliväliä, mutta nykyään trendiä voi jalostaa 2020-luvulle.

Tämä syksyn saapikastrendi ei ole ilmestynyt tyhjästä: Versace, Gucci, Stella McCartney ja monet muut esittelivät polven yli ulottuvia tyylejä vuoden 2024 syksyn ja talven muotinäytöksissään. Reiteen asti ulottuvia saapikkaita on nyt saatavilla markettihintaan, mutta myös luksusbrändeiltä. Värikavalkadi on muhkea ja materiaaleja on aina nahasta villasekoitteeseen.

Jotta saapikaslook ei olisi mauton, kannattaa ihoa peittää enemmän kuin esitellä. Syksy antaa oivan syyn yhdistää saapikkaat farkkujen tai nahkahousujen kanssa neuleeseen. Hameen kanssa voi käyttää sukkahousuja ja paitapuseroa. Kokosimme alle tyyli-ideoita Instagramista.