Blac Chynaa vastaan on nostettu syyte lähisuhdeväkivallasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Blac Chynaa, joka tunnetaan oikealta nimeltään Angela White, vastaan on nostettu syyte hänen entisen poikaystävänsä, räppäri Twin Hectorin toimesta. Twin Hector syyttää Chynaa toistuvasta fyysisestä ja henkisestä väkivallasta heidän kolmen vuoden suhteen aikana.

Syyte on nostettu People-sivuston saamien tietojen mukaan Kalifornian ylioikeudessa, ja se sisältää muun muassa väitteitä pahoinpitelystä sekä verbaalisesta uhkailusta. Syytteen mukaan väkivalta oli yleisintä Chynan ollessa alkoholin vaikutuksen alaisena.

Twin Hector väittää, että Chyna hyökkäsi hänen kimppuunsa useita kertoja ilman provokaatiota, ja että hän sai pahoinpitelyistä vakavia vammoja, kuten murtuneen nenän ja arpia kasvoihinsa. Hector mainitsee myös syyskuussa 2021 sattuneen tapauksen, jossa hänet pahoinpideltiin nukkuessaan, ja hän kärsi vakavista silmävammoista.

Hectorin mukaan Chyna ei osoittanut katumusta väkivaltaisesta käytöksestään ja kieltäytyi hakemasta apua väkivaltaisuuden ja alkoholin käytön hallitsemiseksi. Chyna, joka juhli äskettäin kahta vuotta raittiina, ei ole vielä kommentoinut syytettä. Hector toivoo, että oikeudenkäynti johtaisi siihen, että Chyna hakee apua ja ettei väkivalta toistuisi.

Kohumalli ja realitytähti Blac Chyna on hyvin näkyvästi jo aloittanut uuden elämän. Hän on muuttanut kutsumanimensä takaisin Angela Whiteksi, hän on tullut uskoon, elää terveellistä elämää keskittyen treenaamiseen ja raittiuteen. Nainen on esitellyt elämäntapamuutostaan hyvin näkyvästi sosiaalisessa mediassa.