Kolmosten äiti yritti saada vauvoja päiväunille – tuloksena ihastuttava kikatusmaraton

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Päiväunet ovat tärkeitä pienten lasten kehitykselle ja hermostolle. Ne ovat myös usein väsyneille vanhemmille tärkeitä lepohetkiä ja mahdollisuuksia ottaa päivästä itselleen hieman omaa aikaa. Kolmosten äidille nämä pienet lepohetket ovat varmasti erityisen arvokkaita, sillä arjen pyöritys kolmen vauvan kanssa on jatkuvaa touhua.

Äidin viimeisin videolle tallentunut yritys saada pienokaiset päiväunille ei kuitenkaan mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Videolla nähdään huvittava tilanne, jossa äiti astelee sisään lasten huoneeseen. Äiti on aiemmin laittanut lapset päiväunille, mutta ilmeisesti vauvoja ei nukuttanutkaan.

Videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa identtiset kolmoset nauravat ja kikattavat väsyneinä omissa pinnasängyissään. ”Koskekaa päätänne jos aiotte olla tänä iltana aivan hulluja”, äiti sanoo ja jokainen lapsi koskettaa heti päätään. Lasten nukuttaminen voi olla kolmosten kohdalla vaativaa ja turhauttavaakin, mutta kolme kikattelevaa vauvaa saa äidinkin nauramaan tilanteelle.

@theplatsman5 I cant be mad when they’re this cute 🥹 #identicaltriplets #triplets #toddlersoftiktok #toddler #twins #nap #momsoftiktok #mom #dad #dadsoftiktok #babiesoftiktok ♬ original sound – Julia Platsman