Sean ”Diddy” Combsilta takavarikoitiin yli tuhat pulloa liukuvoidetta ja vauvaöljyä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sean ”Diddy” Combs pidätettiin taannoin ihmiskaupparikoksista epäiltynä. Viranomaiset suorittivat jo maaliskuussa ratsian Combsin omistamiin koteihin Miamissa, Floridassa ja Los Angelesissa. Kodeissa oli järjestetty salaisia Freak Off -ökyjuhlia.

Viranomaisten asiakirjoista selviää, että Combsin kodeista takavarikoitiin muun muassa aseita, huumeita ja yli tuhat pulloa liukuvoidetta sekä vauvaöljyä. Viranomaiset uskovat, että viimeksi mainittuja käytettiin juhlien yhteydessä järjestetyissä orgioissa. Tähden asianajaja Marc Agnifilo on sittemmin kommentoinut löydöksiä TMZ:lle.

– En tiedä, miksi niitä tarvittiin tuhansien pullojen edestä. Yksi pullollinen vauvaöljyä riittää yleensä pitkäksi aikaa, Agnifilo kertoo TMZ:n tulevassa The Downfal of Diddy: The Indictment -dokumentissa.

– Combsin talo on suuri. Hän osti öljyjä kerralla isoissa erissä. Jokaisen kodin lähellä on luultavasti Costco-tavaratalo. Oletko istunut Costcon parkkipaikalla ja nähnyt, mitä kaikkea ihmiset niistä ostavat, asianajaja jatkaa.