Tom Brady haluaa pysyä kunnossa – jakoi nyt treeniohjelmansa somessa

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vaikka Tom Brady lopetti pitkän uransa NFL:ssä helmikuussa 2023, hän ei ole jättänyt tiukkaa treeniohjelmaansa. Entinen Tampa Bay Buccaneers -pelinrakentaja jakoi nyt omalla Instagram-kanavallaan videon hänen treenistään.

Kovasta treenistä huomaa, että Tom Bradyn omistautuminen hyvinvoinnille ja fyysiselle kunnolle on yhä vahvaa. Brady on kertonut haluavansa pysyä huippukunnossa, vaikka hänen ammattilaisurheilijan uransa on jo takana. ”Värianalysoijienkin täytyy pysyä kunnossa”, mies kirjoittaa kuvatekstissään.

Bradyn entinen joukkuetoveri Rob Gronkowski on huomannut eron miehen elämäntyylissä uran jälkeen. Gronkowski kertoi People-sivuston mukaan hiljattain, että Brady näyttää olevan paremmassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin. Tämä yllätti Gronkin, joka kehui Bradyn kykyä ylläpitää huippukuntoa eläkepäivillään.

Brady, joka pelasi NFL:ssä 23 kautta, näyttää löytäneen uuden tasapainon uran jälkeisessä elämässään. Hän on pitänyt huolta niin henkisestä kuin fyysisestä hyvinvoinnistaan ja näyttää inspiroivan monia seuraajiaan esimerkillään siitä, miten hyvä kunto on mahdollista säilyttää myös ammattilaisuran jälkeenkin.