Mansesteri-yhtye juhlii 15 vuottaan juhlakonsertilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen menestyneimpiin omakustanneyhtyeisiin lukeutuva Mansesteri järjestää uransa suurimmat bileet, kun se juhlistaa 15 vuoden uraansa synnyinkaupunkinsa Tampereen Ilonassa lauantaina 12. lokakuuta. Ohjelmassa on muun muassa musiikillinen läpileikkaus yhtyeen urasta, klassikkoja vuosien varrelta ja vierailevia artisteja. Lavalla nähdään vierailijoina Mikko Alatalo, XL-Sami, Lassi Viljanen, Skäbä, Anton Äikäs, TuuriUli ja Jay Rocka sekä alkuperäinen Mansesterin kokoonpano.

– Tää on isoin spektaakkeli mitä itse ollaan järjestetty koko uramme aikana. 15 vuotta on pienen ihmisen elämä. Se on meille merkittävän pitkä aika ja samalla haikea pysäkki pysähtyä tunnustamaan, että uraa on jo enemmän takana kuin mitä todennäköisimmin enää edessä. Tää on tärkeä etappi meille juhlia sitä ja pysähtyä kerrankin nauttimaan hetkestä sekä siitä mitä on jo saanut aikaan. Pidetään vuoden kovimmat bileet ikinä yhdessä kerrankin näin isolla konseptilla, MC Mane kertoo.

Juhlakeikalla kuullaan tietenkin myös hittikappaleet Saravon Pekka ja Tampere II feat. Mikko Alatalo. Mansesterin tuotannot ovat saaneet omakustanteisesti yli 35 miljoonaa streamia Spotifyssä ja yli 20 miljoonaa katselukertaa YouTubessa.