Sean ”Diddy” Combsin skandaalissa uusi käänne – liikkeellä K18-videoita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sean ”Diddy” Combsille luettiin taannoin raskaat syytteet, jotka koskevat ihmiskauppaa, paritusta ja kiristystä. Tuomari määräsi miehen vankilaan odottamaan oikeudenkäyntiä. Combsin asianajaja yritti saada tähden vapaaksi 50 miljoonan dollarin takuusummaa vastaan, mutta se ei onnistunut. Tällä hetkellä tähti on vangittuna Metropolitan Detention Center -vankilaan.

Sean Combsin syytökset rikoksista ovat saaneet uuden käänteen, kun hänen syyttäjänsä lakimies on kertonut, että liikkeellä on videonauhoja. Asianajajan mukaan eräällä nauhalla esiintyy vieläkin korkeaprofiilisempi henkilö kuin musiikkimoguli itse.

Lakimies Ariel Mitchell-Kidd kertoi People-sivuston mukaan haastattelussa, että häntä oli lähestytty koskien videota, jossa esiintyy Combs ja toinen julkisuuden henkilö. Mitchell-Kiddille oli tarjottu videota sillä kulmalla, että nainen olisi lähtenyt hoitamaan sen myymistä. Asianajaja kertoi kieltäytyneensä nauhan myynnin edustamisesta.

Mitchell-Kidd, joka edustaa naista, joka väittää Combsin hyökänneen hänen kimppuunsa vuonna 2018, sanoi nähneensä videosta kuitenkin still-kuvia. Hän kertoi, että videolla esiintyvä henkilö ei näytä olevan tietoinen siitä, että häntä kuvataan. Hän ei kuitenkaan voinut paljastaa videolla esiintyvän henkilön nimeä, mutta painotti, että kyseessä on erittäin tunnettu julkisuuden henkilö.

54-vuotias Diddy on kiistänyt kaikki häntä vastaan esitetyt syytteet, mukaan lukien ihmiskauppaan liittyvät syytökset. Combsin asianajaja on kommentoinut, että musiikkituottaja haluaa itse todistaa tulevassa oikeudenkäynnissään, jossa häntä syytetään muun muassa seksuaalisten tapahtumien järjestämisestä.