Kotona oli liian hiljaista – lapsi järjesti taideprojektin kylpyhuoneeseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni pikkulapsiperheen vanhempi tietää, että hiljaisuus on kaikista hälyttävin ja huolestuttavin ääni kun on kyse lasten leikkimisestä. Usein suljetun oven takaa paljastuu mielenkiintoinen yllätys, joka useimmiten on saatu aikaan tekemällä jotakin kiellettyä.

Nyt Liz-nimisen naisen julkaisemalla TikTok-videolla nähdään tilanne, jossa hän avaa kylpyhuoneen oven. Hänen tyttärensä on ollut oven takana ja äiti on havahtunut siihen, että talossa on ollut liian hiljaista. Kun hän avasi oven, totuus hiljaisuuden takaa paljastui.

Tytär oli päässyt käsiksi naisen meikkipussiin ja kiinnittänyt huomionsa tummaan peiteaineeseen, jota äiti on käyttänyt kasvojen varjostusten tekemiseen. Tytär puolestaan oli sotkenut ruskealla tuotteella kasvonsa ja piirrellyt sillä seinään ja oveen. Äiti totesi videon lopuksi, että onneksi ruskea tuote on sentään meikkiä eikä esimerkiksi lapsen kakkaa.

@.lizardann She looks like a highschool cool girl from 2006 who went to the tanning bed too much. #momlife #pregnant #sahmlife #humor #momsoftiktok #parenting #parenthumor #toddler #toddlermom #toddleractivities ♬ original sound – Liz