Ariana Grande kertoi totuuden ulkonäöstään – suostui valheenpaljastustestiin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grande julkaisi keväällä uuden Eternal sunshine -nimisen albuminsa. Sen lisäksi hän näyttelee Wicked-elokuvassa, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna ja saa ensi-esityksensä Yhdysvalloissa 22. marraskuuta.

Nyt Ariana Grande nähdään yhdessä elokuvan toisen päänäyttelijän Cynthia Erivon kanssa Vanity Fairin julkaisemalla YouTube-videolla. Videolla naiset laitetaan valheenpaljastustestiin ja he pääsevät kysymään toisiltaan kinkkisiä kysymyksiä.

Viime aikoina etenkin naisen ulkonäkö on aiheuttanut ihmisissä spekulointia. Moni on arvellut naisen ottaneen useita erilaisia kauneuskirurgisia toimenpiteitä, mutta Ariana Grande on jo aiemmin kertonut kasvojen muuttumisen johtuvan siitä, että hän on meikannut eri tavalla, ikääntynyt, laihtunut ja lopettanut alkoholin käyttämisen.

Nyt Ariana Grande kertoi valheenpaljastuskoneeseen kytkettynä, että hänelle ei ole tehty kasvojen tai kulmakarvojen kohotusleikkausta. Hän on ottanut vain Botoxia ja täyteaineita aiemmin, mutta niidenkin käyttämisen hän on lopettanut vuosia sitten. Ariana Grande kertoo kuitenkin olevansa avoin kasvojenkohotukselle tulevaisuudessa.