Kim Kardashian esitteli kuuluisia kurvejaan – povekkaat kuvat villitsivät fanit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian rakastaa muotia, ja miljoonat naisen fanit seuraavatkin kiinnostuneina aina sitä mitä tähdellä on yllään. Taannoin Kardashian ihastutti mustassa nahkaisessa asussa, jonka korsettinen yläosa paljasti tähden rintojenvaon.

Tällä kertaa Kim Kardashian esittelee hänen 360 miljoonalle seuraajalleen Miu Miu -merkkistä asua. Nainen on pukenut ylleen kuviin vaaleanruskean vartalon kurveja myötäilevän hameen ja lyhyen tuubitopin, joka peittää vain rinnat.

Näyttävä asu paljastaa tähden timmin vatsan ja korostaa hänen kuuluisaa tiimalasivartaloaan. Jalassa naisella nähdään vielä läpinäkyvät hyvin korkeaakorkoiset avokkaat, joissa on näyttäviä solkiyksityiskohtia.

Kim Kardashianin tämänhetkinen kommenttikenttä näyttää julkaisuista riippumassa hyvin poikkeukselliselta. Kommentoijat ovat vakuuttuneita siitä, että Kim Kardashian on ollut sekaantunut Diddy Combsin juhliin, joissa väitteiden mukaan on huumattu henkilöitä ja käytetty hyväksi. Näiden epäilyjen moni antaa näkyä myös kirjoittamissaan kommenteissa.