Kristin Cavallari avautui erostaan – ei langennut eronneen sudenkuoppaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkiskaunotar Kristin Cavallari on tullut monille tutuksi useista realitysarjoista, joista tunnetuin on Laguna Beach. 37-vuotias Kristin Cavallari on viime aikoina ollut paljon uutisotsikoissa alettuaan seurustelemaan 24-vuotiaan Mark Estesin kanssa.

Suosittua Let’s Be Honest -podcastia pitävä Kristin Cavallari on nyt eronnut Mark Estesin kanssa. Nyt nainen on tuoreessa podcast-jaksossaan avautunut eroon johtaneista syistä ja kertonut, että oli hänen päätöksensä päättää parisuhde.

Kristin Cavallari kertoo itkuisena siitä miten vaikea ero oli, koska kukaan ei tehnyt mitään väärin. Hänen mielestään heillä oli ihana suhde ja Mark Estes oli paras poikaystävä, joka hänellä oli. Sen lisäksi hänen lapsensakin rakastivat miestä.

Kristin Cavallari huomasi kuitenkin, että ikäero alkoi näkymään elämänkokemuksen suhteen. Hänellä itsellään on kolme lasta, mutta Estesillä ei ollut. Nainen toivoo miehen elävän täyttä elämää ja kokevan asioita, joita hänkin on jo kokenut. Cavallari myös toivoisi miehen saavan hyvän kumppanin ja paljon omia lapsia.