Mies kuuli vaimonsa odottavan kolmosia – eeppinen reaktio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat odottavat aina malttamattomina sitä, että he pääsevät odotusaikana näkemään pikkuisen ensimmäistä kertaa ultraäänikuvissa, jotka otetaan yleensä raskauden ollessa 12. viikolla. Nyt videolla nähdään miten perheenäiti yllättää puolisonsa uutisella, jota hän ei osannut odottaa.

LADbiblen jakamalla videolla nähdään hetki, jossa nainen yllättää miehensä kertomalla odottavansa kolmosia. Pariskunnalla on jo ennestään pieni poika Ryan, ja mies luuli aluksi katselevansa yhtä ultraäänikuvaa tulevasta vauvasta. Yllätys olikin suuri, kun hän tajusi kuvia olevan vauvasta a, b ja c.

Videolla isän reaktio on samaan aikaan hellyttävä ja hupaisa kun hänen tajuntaansa alkaa hiljalleen hiipiä ymmärrys tilanteesta. Hän kiroilee, on innoissaan, onnellinen, järkyttynyt ja huolissaan. Isä alkaa myös nopeasti miettimään käytännön asioita kuten sitä, että he tarvitsevat kotona enemmän tilaa ja suuremman auton.

@ladbible He's making those mental calculations 🤣 (🎥: ViralHog) #ladbible #dadsoftiktok #funnyvideos #reactions ♬ original sound – LADbible