Taylor Swiftin käyttämä huulipuna paljastettiin – myytiin heti loppuun

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swiftin meikkitaiteilija Lorrie Turk on vihdoin paljastanut poptähden suosikkihuulipunasävyn, minkä seurauksena tuote myytiin loppuun hetkessä. Swiftin rohkeat huulipunat ovat olleet osa hänen ikonista tyyliään vuosien ajan, mutta meikkitiimi on yleensä pitänyt yksityiskohdat tiukasti salassa.

Lorrie Turk päätti taannoin jakaa kauneusvinkin Instagram-tarinoissaan ja kertoa, että Taylor Swiftin luottotuote on Narsin The Original Lipstick sävyssä Morocco. Swift käytti tätä kanelinpunaisen sävyistä huulipunaa muun muassa syyskuussa 2024 MTV Video Music Awards -gaalassa, jossa hän yhdisti sen grunge-tyyliin. Tuote myytiin People-sivuston mukaan kaikkialta tämän paljastuksen myötä heti loppuun.

Sama huulipuna koristi hänen huuliaan Kansas City Chiefs -joukkueen jalkapallo-ottelussa 5. syyskuuta. Turk kertoo, että huulipuna ei ainoastaan tarjoa upean sävyn, vaan sen kevyt ja pitkäkestoinen koostumus tekee siitä täydellisen valinnan niin palkintogaaloihin kuin pitkiin urheilutapahtumiinkin.