Diddy nukkuu vankilassa betonilattialla rottien keskellä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rikosskandaalissa rypevä hip hop -moguli Sean ”Diddy” Combs kärsii ilmeisesti kauhistuttavista vankilaoloista. Diddy pidätettiin viime kuussa syytettynä seksikaupasta ja seksuaalisesta pahoinpitelystä. Uhreja on astunut esiin jo yli sata.

Diddy viruu pidätettynä Brooklynin pahamaineisessa Metropolitan Detention Centerissä. Laitoksella on jo pitkään ollut huono maine epäkelvoista olosuhteista, ja mediaan nousseiden tietojen mukaan Diddyn olosuhteet ovat ilmeisesti entistäkin huonommat kuin useimpien vankien. Mogulin on kerrottu kamppailleen vankilaolojen kanssa.

Diddy on tiettävästi määrätty vankilan erityisselliin hänen itsensä suojelemiseksi. Jessica Reed Krausin blogin mukaan miehen selli on erittäin pieni, 3 x 3 metrin kokoinen huone, jossa ei ole ikkunaa. Diddyn kerrotaan nukkuvan betonilattialla ja viettävän yönsä rottien keskellä. Tunnettua henkilöä ei voi sijoittaa muiden vankien kanssa samaan tilaan tai hänen henkensä olisi todennäköisesti vaarassa. Diddy ei uskalla myöskään syödä, koska hän pelkää ruokansa olevan tarkoituksella pilattua.

– Hänen asianajajansa pyysivät siirtoa, mutta se evättiin, blogissa kerrottiin.