Sisarvaimot-sarja saa jatkoa: Amy Slaton joutui aloittamaan kaiken alusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjasta tuttu kahden lapsen äiti Amy Slaton tekee parhaansa päästäkseen elämässään eteenpäin epäonnistuneen avioliittonsa jälkeen. Hänen kamppailuaan seurataan TLC:n kanavalla, kun Satakiloiset siskot -sarja käynnistää kuudennen tuotantokautensa.

Tosi-tähti sai päätökseen avioeron Michael Haltermanista, mutta asuu edelleen pariskunnan yhteisessä talossa. Slaton käsittelee emotionaalisia tuntemuksia, kun hän yrittää ottaa etäisyyttä entiseen elämäänsä Haltermanin kanssa.

– Haluan päästä eroon näistä sohvista, koska ne muistuttavat minua Michaelista, Slaton kertoo kyynelisesti siskolleen Amandalle.

– En kestä niitä ja haluan päästä eroon niistä.

Amanda vastaa Amylle rohkaisevin sanoin ja yrittää auttaa siskoaan selviytymään erosta. Hän uskoo, että perheenäidin on muutettava asioita, jotta hän pääsee elämässään eteenpäin ja saa huonot asiat pois mielestään.

– Tällä hetkellä aion keskittyä vain minuun, henkiseen terveyteeni, fyysiseen terveyteeni ja ulkonäkööni. Olen valmis vaihtamaan hiusten väriä. Haluan vain saada uudet hiukset ja päästä eroon kaikesta tästä ylimääräisestä ihosta, Amy kertoo kameroille esitellen laihdutuksen jälkeen kertyneitä ihopoimuja.