Tuottaja vihjaa: Benedict Cumberbatchin Sherlock-sarja saattaa saada jatkoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Benedict Cumberbatchin ja Martin Freemanin tähdittämän Sherlock-sarjan faneille voi olla tiedossa hyviä uutisia. Suomessa Uusi Sherlock -nimellä esitetyn sarjan tuottaja on kommentoinut jatkoa voivan olla luvassa. Aivan heti uusia jaksoja ei kuitenkaan kannata odottaa.

– Rakastamme kyseistä sarjaa, ja sillä on tulevaisuus. Jonain päivänä. Ehkä. Jos kaikki haluavat olla mukana, tuottaja Sue Vertue kertoi Amazon Prime Video Trainblazers -tilaisuudessa Lontoossa.

Vertuen mukaan sarjan lavasteet ovat edelleen tallella varastossa, joskin hän myönsi niiden saattaneen olla jo alan kuluttamat. Sarjan tulevaisuus riippuu näyttelijöiden ja työryhmän aikatauluista sekä halukkuudesta tehdä lisää Sherlock-seikkailuja. Myös Sherlockin toinen luoja Mark Gatiss oli samoilla linjoilla aiemmin tänä vuonna.

– Haluaisimme tehdä Sherlock-elokuvan. Jokaisen osapuolen yhteen saaminen on vain erittäin hankalaa, Gatiss kertoi Deadline-sivustolle.

Arthur Conan Doylen Sherock Holmes -tarinoita modernisoivaa sarjaa on tehty yhteensä neljä kautta. Niistä viimeinen ilmestyi vuonna 2017.