Sisarvaimojen Janelle Brown puhuu suunsa puhtaaksi: ”Robyn ja Kody epäonnistuivat vanhemmuudessa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjasta tuttu Janelle Brown kutsuu Robyn ja Kody Brownia huonoiksi vanhemmiksi. Syynä on se, miten pariskunnat hallitsivat moniavioisen perheiden tilanteita ja kohtelivat lapsia eriarvoisesti. Samaa ongelmaa ei ollut ennen Robynin liittymistä perheeseen.

Janelle Brown sanoi viimeisimmässä Sisarvaimot-sarjan jaksossa, että hänen ex-miehensä Kody Brown ja hänen vaimonsa Robyn Brown hallitsivat huonosti vanhemmuuteen liittyviä tilanteita nuorimman tyttärensä Ariella Brownin kanssa. Janelle on antanut kritiikkiä siitä, miten Ariella on kasvatettu vastoin monikkoperheelle tyypillisiä elementtejä.

– Lapseni tiesivät alusta asti, että heidän isänsä ei olisi aina läsnä, Janelle kertoi kuudesta lapsestaan.

– Minusta tuntui aina, että Kody ja Robyn hallitsivat tilannetta väärin heidän lastensa kanssa. Kody ei voinut olla poissa kolmea tai neljää päivää pidempään, koska Ariella oli niin surullinen tai jotain muuta. Minusta se oli huonoa vanhemmuutta. Koko perheen historian ajan muut lapset pystyivät siihen ja he voivat hyvin. He ovat hyvin sopeutuneita aikuisia, Janielle kertoo kameroille.

Kody selitti puolestaan, että Ariellan ollessa pieni hän isänä kamppaili sen kanssa, että pystyi jättämään pikkutytön pitkiksi ajoiksi tämän emotionaalisen reaktion vuoksi. Robyn puolustelee sen sijaan, että hän ei ole yrittänyt omia Kodya itselleen lasten kustannuksella.

– Robynin kanssa oli aina hyvin erilaista, Janelle kertoi televisiokameroille ja kertoo, että hänen luonaan ei ollut monikkoperheen elementtejä kuten muiden vaimojen kotona.

– Lapsiani moitittiin aina, jos he avasivat Robynin jääkaapin.