Mormonivaimoista tehty sarja oli jättimenestys – palaa toisella tuotantokaudella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hulu-kanavalla on alkanut uusi mielenkiintoinen ja viihdyttävä The Secret Lives of Mormon Wives -realitysarja, jossa nähdään useita sosiaalisesta mediasta tunnetuksi tulleita äitivaikuttajia. Sarjassa on nähty jo monia herkkiä ja arkaluontoisia paljastuksia naisten perheistä ja yksityiselämästä, mikä on saanut katsojat nopeasti koukuttumaan sarjaan.

The Secret Lives of Mormon Wives -sarjassa seurataan naisia, jotka ovat tulleet monille tunnetuiksi sosiaalisesta mediasta, etenkin TikTokista. Vaikuttajina toimivat naiset ja heidän perheensä kätkevät monia salaisuuksia kuten sen, että osa heistä on parinvaihtajia.

Sarja on saanut niin hyvän vastaanoton, että nyt sen seuraavan tuotantokauden kuvaaminen on varmistettu. Daily Mail -sivuston mukaan sarjan tähtikaarti oli myös heti niin onnistunut, että samat naiset tulevat jatkamaan toisellakin tuotantokaudella ohjelman tekoa. Sarjan tähtiä ovat Jen Affleck, Demi Engemann, Whitney Leavitt, Mikayla Matthews, Mayci Neeley, Jessi Ngatikaura, Taylor Frankie Paul ja Layla Taylor.