Mirella julkaisee debyyttialbuminsa marraskuussa – tammikuussa starttaa kiertue

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kertaheitolla Suomen kuunnelluimpien artistien joukkoon noussut Mirella on julkaissut viisi upeaa singleä, joita on kuunneltu kymmeniä miljoonia kertoja. Eniten kuunteluita Spotifyssa on kerännyt kappale Timanttei, jolla on tällä hetkellä noin 25,5 miljoonaa kuuntelua.

Mirella on nyt tiedottanut innoissaan omalla Instagram-kanavallaan tulevasta debyyttialbumistaan, joka julkaistaan 1. marraskuuta. Albumin nimeä ei ole vielä kerrottu, mutta se paljastetaan 28. lokakuuta. Tammikuussa Mirella on lähdössä myös mittavalle kiertueelle, jossa on otettu hyvin huomioon myös alaikäiset fanit useamman sallitun keikan merkeissä.

Kuva: Mirella

Mirellan kiertue starttaa 17. tammikuuta Helsingin Tavastialta ja se päättyy 26. huhtikuuta Joensuun Kerubiin. Liput tulevat myyntiin Mirellan omille verkkosivuille keskiviikkona 9. lokakuuta klo 10, jolloin isoimpien fanien kannattaakin olla valmiina varmistaakseen oman lippunsa ja paikkansa keikoilla, jotka tullaan hyvin todennäköisesti myymään loppuun.

Mirella tulee kiertämään Suomea bändinsä kanssa. Artistin livekokoonpanossa nähdään Ossi Maristo (kitara), Kasperi Kallio (koskettimet) ja Joonas Kaikko (rummut). Mirella bändeineen luo esitykseen käsinkosketeltavan tunnelman aitoudellaan ja vuorovaikutteisella esiintymisellään.