Billie Eilish valmistautuu konserttiin – päästi kuvaajat lavan taakse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jo nuorella iällä menestykseen noussut yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Billie Eilish julkaisi taannoin paljon suitsutusta saaneen kolmannen albuminsa, joka kantaa nimeä Hit Me Hard and Soft.



Tällä hetkellä tähti on kiertueella bändinsä kanssa poikkeuksellisesti ilman veljeään Finneasia.

Billie Eilish päästi Voguen kuvaajat seuraamaan hänen päiväänsä Torontossa ja valmistautumista illan konserttiin. Nainen esittelee videolla soundcheckin, hänen esiintymisvaatteitaan ja kertoo miten hyvältä se tuntuu kun fanit laulavat hänelle takaisin sanoja, jotka hän itse on kirjoittanut.

Billie Eilishin konsertista päästään näkemään myös pieniä palasia. Ennen keikan alkamista Billie Eilish kokoaa bändinsä yhteen, jolloin kaikki ojentavat kätensä yhteen ja huudahtavat yhdessä: ”Another show”, eli jälleen uusi keikka. Tämä huudahdus sai alkunsa siitä kun bändi kokoontui Billien kanssa ensimmäistä kertaa ennen konserttia eikä artisti tiennyt mitä heidän pitäisi sanoa.

Konsertti päättyy aina suloisen kepeään Birds of a Feather -nimiseen rakkauslauluun. Viimeisen kappaleen aikana fanit laulavat paljon mukana, tunnelma on iloinen ja konfetteja sataa katosta yleisön päälle ja lavalle.