DJ-hottis kuvattiin saunassa – ja sitten poseerasi hyytävässä kylvyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Somessakin jalansijaa saanut DJ-kaunotar Charly Jordan tunnetaan nykyisin kansainvälisen DJ-uransa lisäksi myös kuvistaan, ja hän julkaisee nykyisin yli kolmelle miljoonalle seuraajalleen. Charly poseeraa varsin usein somessa vähäpukeisena ja upeissa maisemissa, eikä välitä liikoja peitellä paljasta vartaloaan.

Nyt Charly on kuvattu infrapunasaunassa, jossa hän otti ensin hieman lämpöä ja hikeä pintaan. Sen jälkeen edessä oli pulahdus kylmään kylpyyn. Kaiken lisäksi hän päivityksensä mukaan nautti siitä, joten jotain suomalaista sukujuurta Jordanissa kenties on. Charlyn mukaan sauna ja kylmä kylpy auttavat unohtamaan miten raskas viikko olikaan takana.

Los Angelesissa asuva ja kansainvälistä DJ-uraa tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.