Sean ”Diddy” Combsin äiti pelkää poikansa joutuvan lynkatuksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksirikosskandaalin keskiössä olevan musiikkimoguli Sean ”Diddy” Combsin äiti Janice Smalls Combs on puhunut poikansa puolesta julkisuudessa. Äiti pelkää, että hänen lapsensa joutuu julkisen lynkkauksen kohteeksi. Hän kuitenkin myöntää olevansa järkyttynyt syytöksistä ja kokee sydämensä olevan särkynyt.

Syyskuusta asti vankilan eristyssellissä virunut 54-vuotias tähti odottaa oikeudenkäyntiä seksikaupasta ja kiristyksestä epäiltynä. Nyt hänen äitinsä Janice Smalls Combs on puhunut maailmantähteä puolustellakseen. Naisen mukaan hänen poikansa ansaitsee mahdollisuuden todistaa syyttömyytensä.

– On sydäntä särkevää nähdä, että poikani tuomitaan valheista luodun kertomuksen, eikä totuuden perusteella. On liian sietämätöntä ja tuskallista todistaa poikani julkista lynkkaamista, ennen kuin hänellä on ollut tilaisuus todistaa syyttömyytensä, Janice sanoi lausunnossaan New York Postin mukaan.

Vankilaan passittamisesta lähtien noin 120 henkilöä on esittänyt syytteitä seksuaalisesta väkivallasta. Megatähden odotetaan joutuvan useisiin oikeusjuttuihin, joissa kerrotaan syytöksistä yli 25 vuoden ajalta.