Jennifer Aniston otti kantaa juoruihin – osa vahvistui todeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aikoinaan todella suositusta Frendit-komediasarjasta monille tutuksi tullut näyttelijätähti Jennifer Aniston on näytellyt viime aikoina monissa elokuvissa. Jennifer Aniston on pitänyt aina yksityiselämänsä poissa parrasvaloista, minkä vuoksi monet lehdet kirjoittavatkin naisesta täysin keksittyjä juttuja.

Jennifer Aniston kävi Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelman vieraana, jossa hän otti kantaa moniin erilaisiin huhuihin ja juoruihin, joiden suhteen Jimmy Kimmel halusi kuulla naiselta itseltään totuuden. Ensimmäinen huhu koski InTouch-lehden kansikuvaan päätynyttä otsikkoa, jonka mukaan Jennifer Aniston ja Barack Obama olisivat suhteessa. Tämä ei pitänyt paikkaansa.

Jennifer Aniston kumosi monia huhuja, jotka olivat täysin naurettavia. Moni niistä kuitenkin osoittautui myös todeksi. Jennifer Aniston myönsi ottaneensa kasvohoidon, jossa käytettiin lohen siemennestettä. Totta oli myös se, että Aniston matkustaa omat oliivit mukanaan ja se, että hänellä on pieni pussillinen hänen edesmenneen terapeuttinsa tuhkia.