Suomen kuunnelluin pieru? Jaajo Linnonmaa paljasti mistä ääni on peräisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin juontajiin jo pitkään lukeutunut Jaajo Linnonmaa tekee nykyisin Aamulypsy-kollegansa Anni Ihamäen kanssa sisältöä esimerkiksi podcastiin. Nyt Jaajo on paljastanut mikä on Suomen todennäköisesti kuunnelluin pieru. Linnonmaa kertoo miten hän sai oman iltapäiväohjelman. Ensitöikseen hän soitti ystävälleen Bakerille.

– Ekana iltanaan Baker oli päättänyt vanhana DJ:nä tehdä Neon 2:sen biisistä Kemiaa Lanttulaatikko-version feat. Perse. Koska mitään äänimaailmaa studiossa ei ollut, niin Baker oli nauhottanut Perseen kertsin omalla hanurillaan. Mä tulin seuraavana päivänä töihin ja ihmettelin, kun mikrofoni haisi ihan pakaralle. Sitten löysin tallennettuna koneelle erilaisia ääniä, kuten ”Tuhnu” ja klassikkoksi kasvanut ”Kiree pieru”, Jaajo Linnonmaa kertoo.

– Aloin käyttää omassa ohjelmassa ja myöhemmin Aamulypssä Kireetä pierua vakioäänenä, kun joku vastasi väärin tai ei muuten toiminut. Oli osa ohjelmaa 17 vuotta, joten aika moni sai Bakerin sprägärin tärykalvoille vuosien saatossa. Oi aikoja! Kiitos @probakerofficial. Edelleen mun luottopakki, Jaajo jatkoi tarinaa.