Uskomaton video: Koira ulosti värikkäitä helmiä lattialle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ovat nopeita liikkeissään ja toisinaan ne pääsevät tuhoamaan tai syömään tavaroita tai elintarvikkeita, joita ei saisi. Eläinlääkärin luo joudutaankin usein viemään ruoalle persoja koiria juuri siksi, että ne ovat syöneet jotain ravinnoksi kelpaamatonta.

Nyt TikTokissa on alkanut leviämään surkuhupaisa video, jota voisi aluksi luulla muokatuksi. Videolla nähdään miten koira seisoo selkä kyyryssä kakkaamisasennossa, mutta takapuolesta lentääkin maahan värikkäitä vesihelmiä. Kommenteista käy ilmi, että video ei ole jälkikäsitelty vaan tilanne oli aito.

Kuvassa näkyvän koiran vatsaan oli päätynyt suuri määrä värikkäitä vesihelmiä. Osa niistä oli saatu ilmeisesti lääkkeiden avulla ulos niin, että koira oli päässyt ulostamaan helmet. Niitä oli kuitenkin jäänyt koiran sisään niin paljon, että koira jouduttiin lopulta leikkaamaan. Se voi kuitenkin tällä hetkellä hyvin ja on toipumassa.

@larenmciaren Just another day in the ER 🙃(Permission to post obtained by owner) #veterinarymedicine #petER #dogsoftiktok #Orbeez ♬ [Animals and dishes] Cute BGM – Sound Owl