Entinen työntekijä syyttää Kanye Westiä – pakotti tutkimaan Kardashianin perhettä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri ja muotisuunnittelija Kanye West kohtaa jälleen uuden oikeusjutun, mutta tällä kertaa entisen työntekijän nostamana. Työntekijä, joka on jättänyt kanteen nimellä John Doe, syyttää Westiä siitä, että tämä määräsi hänet tutkimaan Kim Kardashianin perhettä.

Kanye West uskoi Kardashianin perheen olevan yhteydessä rikolliseen toimintaan, mukaan lukien väitettyyn ihmiskauppaan. Kanne jätettiin Los Angelesin tuomioistuimeen E! News -uutissivuston saamien tietojen mukaan 10. lokakuuta 2024.

John Doe väittää, että hänen roolinsa Westin tiedustelupäällikkönä sisälsi myös muita tutkimuksia, kuten yksityisetsivien palkkaamista seuraamaan Westin vaimoa Bianca Censoria tämän vieraillessa perheensä luona Australiassa. Lisäksi hän kertoo, että miehen perustamassa Donda Academy -koulussa oli tullut ilmi lasten hyväksikäyttötapauksia, joita ei hänen mukaansa hoidettu asianmukaisesti.

Kanteessa entinen työntekijä väittää, että Kanye West uhkaili häntä, kun hän raportoi näistä rikkomuksista ja kieltäytyi osallistumasta eettisesti kyseenalaisiin toimiin. Syytökset sisältävät uhkailua ja häirintää, mikä on aiheuttanut työntekijälle vakavia henkisiä ja taloudellisia vahinkoja.