Beyoncen äiti Tina Knowles jakoi kasvatusneuvoja – tämä teinin vanhempien tulisi tietää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tina Knowles on tullut monille tunnetuksi lahjakkaiden artistien Beyoncén ja Solange Knowlesin äitinä. Nyt häntä kunnioitettiin Glamour-lehden Women of the Year -tapahtumassa, joka järjestettiin New Yorkin Times Squarella.

Tapahtuman aikana Tina Knowles jakoi koskettavia neuvoja vanhemmille ja korosti perhesiteiden merkitystä. Knowles piti koskettavan kiitospuheen, jossa hän kertoi hänen tärkeimmän työroolinsa olleen äitinä oleminen neljälle tyttärelle. Naisen kiitospuhe sai yleisössä istuneen Beyoncenkin kyyneleisiin.

Tina Knowles kertoi People-sivuston haastattelussa kuinka vaikeita oman lapsen teinivuodet voivat olla vanhemmille. Hän halusi kuitenkin rohkaista muita vanhempia muistuttamalla, että asiat helpottuvat ajan myötä. ”Uskon todella, että mitä enemmän rakkautta, huolenpitoa ja tukea annat lapsillesi, sitä enemmän saat takaisin,” Knowles sanoi.

Knowles on korostanut myös vanhemmuuden pitkäjänteisyyttä ja sitä, miten merkityksellistä lapsiin panostaminen voi olla. Tapahtuman aikana Tina Knowles muisteli äitiyden merkitystä elämässään ja kertoi, että hän oli nuorempana itse ollut melko kapinallinen. Omia lapsia saadessaan hän oli kuitenkin päättänyt, että äitiyttä hän ei tulisi mokaamaan.

@glamourmag Brb holding back tears listening to Miss Tina’s #GlamourWOTY sentimental speech 🥹 As we listen to her words of inspiration, her message is a reminder that motherhood is sacred and rooted in unconditional love ❤️ Catch other moments you missed from this year’s awards at the link in bio. #MissTina #Beyonce #Solange #cecred ♬ original sound – Glamour