Kanye Westin ex-assistentti: ”Huumasi ja käytti hyväksi Diddyn studiolla”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

OnlyFans-tähti Lauren Pisciotta haastoi kesäkuussa Kanye Westin oikeuteen väitetystä seksuaalisesta häirinnästä sekä sopimusrikkomuksesta ja sopimuksen laittomasta irtisanomisesta. Pisciotta työskenteli vuonna 2021 miehen henkilökohtaisena avustajana. Nyt Pisciotta syyttää Westiä myös huumaamisesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Pisciotta syyttää Kanye Westiä People-sivuston saamien tietojen mukaan siitä, että mies olisi huumannut hänet terästetyllä juomalla Diddyn ja Kanye Westin yhdessä isännöimällä studiolla. Pisciottan kertomuksen mukaan studiolla olleet oli pakotettu juomaan heille tarjottua drinkkiä sillä uhalla, että muuten heidät heitettäisiin studiolta ulos.

Jo muutaman suullisen jälkeen Lauren Pisciottan olo alkoi hänen mukaansa olla hutera, minkä jälkeen hänen muistinsa oli katkennut. Myöhemmin hän kuuli Kanye Westiltä illan tapahtumista, jolloin naiselle oli selvää, että häntä oli huumattuna käytetty hyväksi. Kun Pisciotta oli kertonut Westille, että hän ei muista illasta mitään, räppäri oli vastannut: ”Niin ne naiset muka aina väittävät”.