Saara Aalto palvoo aurinkoa lomakuvassaan: ”Elämme kuin satuelokuvassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin kansainvälisestä Wicked-musikaalielokuvasta ääniroolin saanut laulajatähti Saara Aalto muistetaan myös monesta televisiosarjasta. Aalto esittää Wicked-musikaalin suomenkielisessä versiossa Glindan ääniroolia. Kyseessä on hänelle erityisen rakas musikaali.

Nyt Aalto on julkaissut päivityksen, jossa hänet nähdään palvomassa aurinkoa. Samalla Saara kertoo, ettei saanut edellisenä yönä nukutuksi, koska on niin innoissaan elämästään.

– Lähes päivittäin tunnen, että elämme kuin satuelokuvassa, jossa hulluimmatkin unelmat toteutuvat yksi kerrallaan. Elämä voi olla niin taianomaista, kun olet avoinna kaikille sen antamille hulluille mahdollisuuksille. Mutta miten elämästä tulee niin taianomaista? Seuraamalla aina sydämesi ääntä. Se on yksinkertaista, mutta ei aina helppoa, Saara Aalto kirjoittaa.

Wicked-musikaalin alkuperäisessä Glindan roolissa oli laulajatähti Ariana Grande, jota Saara Aalto siis tulkitsee suomen kielelle. Toista pääroolia Aallon rinnalla esittää Laura Voutilainen. Elokuva saa ensi-iltansa marraskuussa.