Ihastuttava video: Näin esikoiset reagoivat uuden vauvan tapaamiseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uuden sisaruksen syntyminen voi mullistaa esikoisen elämän merkittävällä tavalla. Esikoinen saattaa tuntea aluksi ristiriitaisia tunteita kuten innostusta ja iloa, mutta myös mustasukkaisuutta ja epävarmuutta. Mustasukkaisuus syntyy yleensä siitä kun vanhempien huomio täytyykin jakaa nyt uuden vauvan kanssa.

TikTokissa on alkanut nyt leviämään video, jossa nähdään useita huvittavia ja hellyttäviä tilanteita, joissa vanhemmat sisarukset pääsevät tapaamaan uutta pikkuveliä tai -siskoa ensimmäistä kertaa. Lapset reagoivat pikkuisen perheenjäsenen syntymään monin eri tavoin.

Monet vanhemmista ovat varmasti valmistelleet esikoista jo pitkään siihen mitä uusi sisar tuo tullessaan, mutta tilanteet ovat silti silminnähden päässeet yllättämään. Moni esikoinen ottaa heti hoivaavan ja suojelevan roolin vastasyntyneen vierellä, kun taas osa käy jopa läpsäisemässä vauvaa ollessaan vanhemman läheisyydestä mustasukkainen.

@funnybebesoftiktok Part 34 | Siblings meeting newborn! Funny baby videos #funnybaby #babiesoftiktok #cutebaby ♬ original sound – FunnyBabiesofTiktok