Shawn Mendes on muuttunut mies – kiittää terapiaa ja asennemuutosta

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Shawn Mendes ilmoitti faneilleen taannoin valitettavan uutisen, jonka mukaan hänen albuminsa julkaisupäivä tulee siirtymään. Fanit saavat kuitenkin uutta musiikkia vielä tämän vuoden puolella, koska Shawn-nimeä kantavan albumin julkaisupäiväksi mies antoi 15. marraskuuta. Alun perin albumin piti ilmestyä jo lokakuun puolessa välissä.

Shawn Mendes on nyt avautunut omasta kasvustaan ja siitä, kuinka hän tuntee olonsa vain entistä paremmaksi vanhetessaan. Haastattelussa Interview-lehdelle yhdessä John Mayerin kanssa Mendes kertoi, kuinka hänen uusi tuleva albuminsa Shawn on auttanut häntä löytämään itsensä. Hän totesi, että tämä albumi on jo antanut hänelle enemmän kuin mikään aikaisempi, vaikka sitä ei ole vielä julkaistu.

Shawn Mendes korosti myös sitä kuinka terapia on ollut merkittävä tekijä hänen henkilökohtaisessa kehityksessään. Hän kertoi, että nykyään hän suhtautuu itseensä ja elämään vähemmän vakavasti, mikä on auttanut häntä tuntemaan olonsa aidommaksi ja vapaammaksi. Aiemmin hän tunsi astuvansa rooliin jokainen päivä, mutta nyt hän herää vain omana itsenään.

Shawn Mendes on myös alkanut pohtimaan vanhenemista yhä enemmän. Terapiasta ja kevyemmästä asenteesta on tullut hänen tärkeimmät apuvälineensä, jotka ovat auttaneet häntä tuntemaan olonsa paremmaksi elämässä ja musiikin tekemisessä.