Lego Masters Suomi jatkuu pian uudistuneena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu Lego Masters Suomi palaa ruutuihin lokakuun lopulla. Ohjelma kokee uudella kaudellaan hieman uudistuksia. Tällä kertaa vanha tuttu studio jää taakse.

– Miljoonat LEGO-palikat siirtyvät joka jaksossa kilpailijoiden mukana toinen toistaan näyttävimpiin ja haastavimpiin rakennuspaikkoihin. LEGO-teosten nähdään uudella kaudella synnyttävän uusia maailmoja vaikkapa teatterin lavalla tai pesäpallokentällä, Nelosen tiedotteessa kerrotaan.

Ohjelman uutena juontajana toimii Christoffer Strandberg. Päätuomarina jatkaa Lego Groupin luovana johtajana työskentelevä Esa Nousiainen. Lego Masters Suomen uudet jaksot alkavat Nelosella ja Ruudussa torstaina 24. lokakuuta.

Lego Masters Suomen voittajan tittelistä kamppailee uudella kaudella kahdeksan paria eri puolilta Suomea. He ovat Matilda Hyvinkäältä ja Elina Oulusta, Niina Helsingistä ja Saija Tampereelta, Tiina ja Sami Haapavedeltä, Markus Porista ja Merja Torniosta, Rami Vantaalta ja Anssi Lappeenrannasta, Miska ja Thomas Helsingistä, Ella Espoosta ja Helmi Helsingistä sekä Ari ja Velmeri Pötyältä.