Nicole Kidmanin ja Salma Hayekin väitetty riita somevideolla – lähde tyrmää huhut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nicole Kidmanista ja Salma Hayekista kuvattu video Pariisin muotiviikoilta nousi nopeasti viraalihitiksi, kun videolla nähty tilanne näytti siltä kuin naisten välillä olisi kitkaa. Videolla Salma Hayek asettaa kätensä Nicole Kidmanin käsivarrelle, mutta Kidman torjuu Hayekin ja irrottaa hänen kätensä.

Videomateriaali heidän kohtaamisestaan Balenciagan muotinäytöksessä syyskuun 30. päivänä herätti keskustelua mahdollisesta jännitteestä. Lähde on kuitenkin nyt vahvistanut People-lehdelle, että kyseessä oli väärinymmärrys eikä mitään erikoista tapahtunut.

Lähteen mukaan kaksikko joutui kameroiden saartamaksi näytöksen lopulla juuri kesken keskustelun. Videolla nähdään, kuinka Hayek asettaa kätensä Kidmanin hartialle, mihin Kidman reagoi siirtämällä kättä ja kääntymällä Katy Perryn puoleen. Tämä pieni ele johti internetissä kiivaaseen spekulointiin. Lähteen mukaan ihmiset tekivät tarinan tyhjästä.

Videolla kuullaan miten kuvaaja pyytää Salma Hayekilta vielä yhtä kuvaa. Ilmeisesti kuvaaja olisi halunnut vielä yhden kuvan hänestä ja Nicole Kidmanista, minkä vuoksi Hayek yritti pienellä eleellä saada Kidmania kääntymään kameraa kohti. Nainen ei kuitenkaan ilmeisesti halunnut enää poseerata kuvissa. Toisessa videopätkässä Hayek ja Kidman kuitenkin hymyilevät yhdessä, ja Kidman jopa hieroo Hayekin olkapäätä.