Sokkotreffien kuvauksissa upea lopputulos – neljän tunnin ajomatka kannatti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oregonilainen kaksikko, Baleigh Richards ja Lane Hersha, on hurmannut TikTokin käyttäjät suloisella sokkotreffikuvauksellaan. Lane ajoi neljä tuntia tavatakseen Baleighn ensimmäistä kertaa, ja heidän kuvansa ovat nyt saaneet valtavan suosion sosiaalisessa mediassa.

TikTokissa jaetut kuvat, joissa pariskunta poseeraa maalaismaisemassa, ovat keränneet tuhansia tykkäyksiä ja jakoja. Kuvaukseen johtanut idea syntyi valokuvaaja Traci Humen aloitteesta, joka oli aiemmin kuvannut Baleigh Richardsia ja kuullut tämän etsivän itselleen poikaystävää. Hume päätti järjestää kuvaukset, joissa Baleigh pääsisi tapaamaan jonkun miehen ensimmäistä kertaa kameran edessä.

Lane Hersha vastasi Humen julkaisemaan ilmoitukseen, jossa etsittiin sinkkumiehiä kuvauksiin. Pian hän jo lähtikin ajamaan neljän tunnin päähän osallistuakseen sokkotreffikuvauksiin, joissa hän pääsisi tapaamaan entuudestaan tuntemattoman naisen ensimmäistä kertaa.

Kuvista välittyi lämmin tunnelma ja pariskunnan välinen kemia käy heti kaikille selväksi. Kuvausten jälkeen pari päätti jatkaa iltaa oikeiden treffien merkeissä. Sen jälkeen he näkivät vielä toisten treffien merkeissä.

Toistaiseksi heidän suhteensa ei kuitenkaan ole harmillisesti tästä edennyt, koska esteeksi on muodostunut pariskunnan pitkä välimatka ja kiireiset työaikataulut. He ovat kuitenkin People-sivuston mukaan edelleen säännöllisesti yhteydessä toisiinsa ja toivovat vielä pääsevänsä näkemään.

@traci.hume.photog This blind date photoshoot was everything!! @Baleigh Richards and her date Lane nailed it! #blinddate #datenight #strangers #strangershoot ♬ Strangers – Ethel Cain