Auto- ja moottoripyöräliikkeisiin murtauduttu Turun seudulla – poliisi epäilee samoja tekijöitä

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Turun seudulla on tapahtunut lokakuussa useita moottoriajoneuvoja myyviin liikkeisiin kohdistuneita varkausrikoksia. Poliisi epäilee, että murtojen taustalla ovat samat henkilöt. Liikkeisiin on murtauduttu yhteensä neljä kertaa.

Murtosarja sai Lounais-Suomen poliisin mukaan alkunsa 5. lokakuuta. Tekijät murtautuivat Raisiossa sijaitsevaan autoliikkeeseen yöaikaan ja saivat haltuunsa suuren määrän arvokkaita ajoneuvojen avaimia. Samaan liikkeeseen murtauduttiin uudelleen 8. lokakuuta.

Samojen henkilöiden epäillään murtautuneen Turun lähiseudulla kahdesti myös moottoripyöriä myyvään liikkeeseen. Epäillyt teot tapahtuivat 5. ja 8. lokakuuta. Liikkeen tiloista anastettiin yhteensä kolme uutta moottoripyörää.

Poliisi on sittemmin löytänyt ja palauttanut kaikki liikkeistä anastetut moottoripyörät sekä lähes kaikki anastetut avaimet. Poliisi tutkii yhtä teoista törkeänä varkautena ja kolmea muuta varkautena. Poliisi on esitutkinnassa kuullut kahta rikoksista epäiltyä henkilöä, joista toinen on 19-vuotias ja toinen 15-vuotias.