TikTok-tähti Taylor Rousseau Grigg kuoli äkillisesti 25-vuotiaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

TikTok-vaikuttaja Taylor Rousseau Grigg on menehtynyt 25-vuotiaana. Naisen puoliso Cameron Grigg ilmoitti asiasta sosiaalisessa mediassa ja kertoi naisen kehon olevan yhä hengityskoneessa siksi, että Grigg halusi pelastaa mahdollisimman monien muiden henkiä luovuttamalla elimiään.

Texasista kotoisin oleva Taylor tunnettiin TikTokissa länsimaista muotia ja elämäntyyliä käsittelevistä videoistaan, joita hänen kanavallaan seurasi 1,4 miljoonaa ihmistä. Hänen perheensä jakoi monia koskettaneen suru-uutisen 5. lokakuuta, mikä tuli kaikille suurena yllätyksenä, koska nainen oli vain hetki sitten julkaissut videon TikTokissa.

Taylor oli E! Online -sivuston mukaan kärsinyt pitkään terveysongelmista ja viettänyt useita kertoja aikaansa sairaalassa, mutta tarkempaa tietoa kuolinsyystä ei ole kerrottu. Taylor Rousseau täytti vain kuukausi ennen kuolemaansa 25 vuotta. Tällöin hän jakoi kanavallaan viestin: ”Täytän tällä viikolla 25 koska minulla on voimaa valita elää vielä päivä, ja koska päätin, että en tule olemaan ikuisesti 18 tai 24”.

@itstaylorrousseau

💛 my dms are always open

♬ everythings gonna be fine – m

@itstaylorrousseau

it was very picked over but I DID find some cutie stuff!!!🤎

♬ Let It All Work Out – lil wayne’s intern