Uskoisitko? Näin erikoisia esineitä hotellihuoneista on löytynyt

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hotellihuoneissa yöpyvät jättävät toisinaan jälkeensä epätavallisiakin esineitä. Asiakkaat voivat myös tehdä huonepalveluun vähintään yhtä erikoisia pyyntöjä. Tämä selviää Hotels.com-palvelun tuoreesta Hotel Room Innsights -raportista.

Yleisimpiä hotellihuoneisiin unohdettuja esineitä ovat laturit ja varavirtalähteet. Toiseksi eniten huoneista löydetään likaista pyykkiä. Kärkisijoilla ovat myös adapterit, meikki- ja hygieniatuotteet sekä alusvaatteet.

Yllättävämpiä huoneista löytyneitä esineitä edustavat Rolex-luksuskellot, urheiluautojen avaimet ja Hermès-luksusmerkin laukut. Myös käteisnippuja ja kihlasormuksia on löytynyt huoneista. Vielä erikoisempia vieraiden unohtamia asioita ovat olleet lemmikkilisko, autonrengas, hammas, rakennusputket ja kananpoika.

Huonepalveluista tilataan hotellihuoneisiin muutakin kuin ruokaa. Eräs asiakas esimerkiksi toivoi Evian-lähdevedellä täytettyä kylpyammetta, jotta hänen lapsensa voisi kylpeä puhtaimmassa mahdollisimmassa vedessä. Toisinaan hotellivieraat pyytävät myös erikoisruokavalioihin kuuluvia tuotteita lemmikeilleen.

Huoneisiin tilattuja erikoisempia ruokia edustavat palanut paahtoleipä, kaviaarilla maustettu hot dog, tuore vuohenmaito ja 1,8 kiloa banaaneja. Eräs asiakas puolestaan pyysi huonepalvelun työntekijältä yläfemmana tunnetun tervehdyksen. Hän halusi varmistaa, että huonepalveluun tehty lista pyynnöistä todella luettiin alusta loppuun.