Deittisovellukset ovat tätä päivää – näin pärjäät niissä paremmin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Deittisovellukset voivat olla haastavia paikkoja, mutta oikealla asenteella ja strategioilla niistä voi saada enemmän irti. Vaikka sovelluksissa on aina myös niitä ihmisiä, jotka eivät ole rehellisiä tai vakavissaan, on myös lukemattomia ihmisiä, jotka etsivät aitoa yhteyttä.

Näillä vinkeillä voit Poosh-sivuston mukaan parantaa mahdollisuuksiasi tutustua juuri sinulle sopiviin ihmisiin.

1. Keskity siihen millaisia ihmisiä haluat vetää puoleesi Älä tuhlaa aikaasi ihmisiin, jotka eivät ole vakavissaan tai eivät osoita kiinnostusta. Mieti tarkkaan, millaisen ihmisen haluat elämääsi: millainen hän on luonteeltaan, millaisia arvoja hänellä on, ja mitä teette yhdessä. Etsi tietoisesti näitä ominaisuuksia täyttävää henkilöä sen sijaan, että reagoisit kaikkiin.

2. Näytä parhaat puolesi profiilissa Profiilisi on käyntikorttisi, joten tee siitä houkutteleva ja aito. Valitse kuvia, joissa näyt hyvin ja joissa persoonallisuutesi tulee esille. Ole myös rehellinen siitä, mitä etsit kumppanilta, koska se auttaa houkuttelemaan ihmisiä, jotka arvostavat samoja asioita.

3. Älä anna negatiivisuuden viedä voimia Huonot kokemukset deittisovelluksissa kuuluvat asiaan, mutta ne eivät tarkoita, että sinä et voisi löytää jotain aitoa. Pidä mieli avoimena ja keskity siihen, että jokainen uusi kontakti voi olla askel oikeaan suuntaan.

4. Ole valmis käsittelemään pettymyksiä Pettymykset ovat väistämätön osa deittailua. On tärkeää hyväksyä, että kaikkia ei voi miellyttää ja joskus tunteet eivät ole molemminpuolisia. Älä kuitenkaan luovuta vaan siirry eteenpäin ja muista, että jokainen kokemus vie sinua lähemmäs oikeaa ihmistä.