Eva Mendes avoimena kauneushoidoista: ”Joskus olen katunut jotain”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Eva Mendes tunnetaan useista elokuvarooleista, joista suureen suosioon ovat nousseet muun muassa Hurjapäät-elokuvat. Eva Mendes on seurustellut Ryan Goslingin kanssa jo noin 12 vuotta ja heillä on kaksi lasta, Esmeralda Amada Gosling ja Amada Lee Gosling.

Eva Mendes täytti maaliskuussa 50 vuotta. Hän on nyt avannut rehellisesti ajatuksiaan kauneushoidoista ja niiden käytöstä. Näyttelijä kertoi tuoreessa haastattelussa People-sivuston mukaan, ettei hän pelkää kokeilla erilaisia kauneushoitoja, kuten Botoxia, koska ne ovat hänen mielestään turvallisia ja usein palautuvia.

Eva Mendes on kertonut pitävänsä hyvää huolta kauneudestaan eikä pelkää kokeilla erilaisia toimenpiteitä kosmetologien käsittelyssä. Mendes on myöntänyt, että hän on katunut välillä joitain ottamiaan kauneushoitoja. Hän ei ole kuitenkaan liikaa vaivannut niillä päätään, koska hoitojen vaikutukset ovat aina ajan myötä hävinneet.

Mendes on kuvaillut ikääntymisen olevan omituista, sillä hän kokee edelleen itsensä nuoreksi tytöksi, mutta joutuu muistuttamaan itseään, ettei ole enää saman ikäinen kuin ennen. Ikääntymisen myötä Mendes kokee myös unohtavansa asioita entistä enemmän ja uskoo tämän liittyvän hormonaalisiin muutoksiin.