Omistaja palasi matkalta kotiin – kissa alkoi heti mököttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lukuisilla koskettavilla somevideoilla on voitu nähdä miten koirat ikävöivät omistajaansa hänen ollessaan poissa ja miten lemmikit osaavat näyttää ikävän ja samaan aikaan riemun kun rakas ihminen palaa kotiin. Tällä kertaa hellyttävällä videolla nähdään kuitenkin kissa.

Lisa Hampton Holder -niminen nainen on julkaissut suloisen videon vastaanotosta, jonka hän sai Nudacris-kissaltaan. Kissa oli ikävöinyt naista hänen ollessaan matkalla ja istuutui heti omistajan syliin suloisesti. Nudacris näyttää osoittavan mieltään ja jopa mököttävän naiselle painaessaan päätään naisen rintaa vasten.

Nudacris on saanut karvattomuuden vuoksi erikoisia kommentteja osakseen. Nudacris on rodultaan sfinksi, joka on tunnettu siitä, että sen turkki puuttuu lähes kokonaan. Kissan iho on paljas ja näkyvä, mutta sfinksit eivät kuitenkaan ole täysin karvattomia, vaan niiden ihossa on samettinen ja lähestulkoon huomaamattoman ohut karvapeite.

@lisahamptonholder So I’m sure he’s happy we’re home, but he had to immediately crawl in my lap and pout and mumble and meow to express how displeased he was with me for leaving him! I am definitely happy to be home, I really really missed my cats! #ti#tiktokvirali#tiktoky#fypagee#petsy#fypr#trendingr#trendingvideoso#foryoupageo#foryoupage❤️❤️p#sphynxcatsoftiktokp#sphynxy#fypツe#memeu#dueti#virala#catlovera#cata#catsi#viralvideose#memeo#lovei#missyou ♬ original sound – Lisa Hampton Holder