The Rasmus paljasti viimein suunnitelmansa – fanit huokaisivat helpotuksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisyhtye The Rasmus herätti taannoin huolta faneissaan. Yhtyeen Instagram-julkaisussa nähtiin kuolemaan viittaava R.I.P-teksti ja päivämäärä 25. lokakuuta. Osa faneista epäili yhtyeen olevan laittamassa pillejä pussiin.

The Rasmus ei kuitenkaan ole lopettamassa, vaan julkaisee perjantaina uuden singlensä Rest in Pieces. Lauri Ylösen käsialaa olevan kappaleen olevat tuottaneet Blind Channel -yhtyeen Alex Mattson ja tuottaja Joseph McQueen. Kappaleen juurien kerrotaan olevan petoksen ja vihan tunteissa.

– Ystävä petti minut. Olin surullinen ja vihainen samaan aikaan. Halusin kanavoida turhautumiseni musiikkiin ja luoda niin sanotun ’fuck you -biisin’ kostoksi. Se on yleensä taiteilijalle paras tapa käsitellä asioita sellaisessa tilanteessa. Otat tunteen ja muutat sen joksikin voimakkaaksi, Ylönen kertoo tiedotteessa.

The Rasmus on myös solminut levytyssopimuksen yhdysvaltalaisen Better Noise Musicin kanssa. Yhtye suuntaa uuden musiikin julkaisun myötä maailmankiertueelle ja kiertää myös Suomen klubeja ensi syksynä:

12.9 Tampere, Tavara-Asema



13.9 Turku, Logomo



19.9 Kuopio, Sawohouse



20.9 Oulu, Tullisali



26.9 Seinäjoki, Rytmikorjaamo



27.9 Jyväskylä, Lutakko



3.10 Lahti, Möysän Musaklubi



4.10 Joensuu, Kerubi



18.10 Helsinki, Tavastia